"Am ţinut cu Steaua în meciul cu Fiorentina, la Roma - CFR am fost împărţit în două"

Cristi Chivu a comentat situaţia de la CFR Cluj şi a spus că Ioan Andone merita să rămână în continuare pe banca clujenilor.

2 afișări
Imaginea articolului "Am ţinut cu Steaua în meciul cu Fiorentina, la Roma - CFR am fost împărţit în două"

"Am ţinut cu Steaua în meciul cu Fiorentina, la Roma - CFR am fost împărţit în două"

"A fost o surpriză, chiar dacă Roma nu trece prin cea mai bună formă. Dar, valoric vorbind, plus că în ultimii doi ani au fost în primele opt echipe ale Europei, nu se aştepta nimeni la asta, a fost o surpriză pentru Italia, pentru Europa", a declarat Chivu.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici