Amânarea la plată a obligaţiilor fiscale neachitate sau împrumut bancar?

Ministerul Finanţelor Publice a aprobat normele metodologice privind procedura de acordare a amânării la plata a obligaţiilor fiscale neachitate la termen. Amânarea la plată se acordă atât pentru obligaţiile fiscale administrate de ANAF şi neachitate la termen, cât şi pentru majorările de întârziere.

6 afișări
Imaginea articolului Amânarea la plată a obligaţiilor fiscale neachitate sau împrumut bancar?

Amânarea la plată a obligaţiilor fiscale neachitate sau împrumut bancar?

Dar problemele apar încă de la condiţiile impuse de Guvern şi continuă cu majorările de întarziere, pe care antreprenorii sunt obligaţi să le plătească pe perioada amânarii.

Citeşte toată ştirea pe www.newschannel.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici