Ana Electronic, primul esec in afaceri al lui Copos

Omul de afaceri George Copos, unul dintre cei mai cunoscuti playeri de pe piata locala, anunta in exclusivitate inchiderea companiei Ana Electronic, pe baza careia si-a construit imperiul de firme Ana.

1 afișare
Imaginea articolului Ana Electronic, primul esec in afaceri al lui Copos

Ana Electronic, primul esec in afaceri al lui Copos

Compania Ana Electronic, de numele careia se leaga inceputurile lui George Copos, a esuat din cauza unei strategii gresit aplicate pe piata retailului electric. “Este firma cu care am facut primul milion de dolari”, spune omul de afaceri, care acum ruleaza peste 130 mil. euro in sectoare precum turism, panificatie, transport, industrie, fotbal si real estate. Businessul lui Copos ar urma sa creasca cu 20% in acest an, business din care nu mai face parte si Ana Electronic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici