AndreEA are bijuterii de peste 200.000 de euro - Oare de unde are cantareata atatia bani?

Cantareata Andreea Antonescu si-a descoperit pasiunea pentru bijuterii in urma cu cativa ani, intr-o deplasare in Statele Unite. Blondei i-a cazut cu tronc un inel din aur alb, pentru care a platit, cu greu e drept, impresionanta suma de 30.000 de euro. Ea sustine ca asta s-a intamplat in America si recunoaste ca i-a tremurat mana pe card cand si-a platit primul inel. „La inceput, am plecat de la magazin ferm convinsa ca nu are rost sa dau atatia bani pe el. M-am intors din nou la magazine.

1 afișare
Imaginea articolului AndreEA are bijuterii de peste 200.000 de euro - Oare de unde are cantareata atatia bani?

AndreEA are bijuterii de peste 200.000 de euro - Oare de unde are cantareata atatia bani?

Proprietarul, evident voia sa-si vanda marfa si imi spunea ca-mi sta foarte bine pe deget, eu stiam asta, dar iar am plecat acasa, iar m-am intors si, pana la urma, m-am dus cu cardul”, a povestit AndreEA. De atunci si pana in prezent, solista sustine ca a bagat aproximativ 200.000 de euro in podoabe confectionate din aur alb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici