Andreea Bănică şi Cristina Rus sunt duşmance de moarte

Moda trupelor în Romania s-a cam dus, acum e vremea carierelor solo. Nimic rău în asta, însă majoritatea celor care au făcut pe vremuri echipa bună pe scenă, din care scoteau bani ca lumea, azi nici măcar nu se mai salută, ca de vorbit nici nu poate fii vorba. Este cazul si protagonistelor noastre, cele două blonde, Andreea Bănică şi Cristina Rus. Cântăreţele nu-şi mai vorbeau cu ceva timp înainte ca trupa să se destrame, iar când erau pe scena nici nu privea una spre cealaltă.

1 afișare
Imaginea articolului Andreea Bănică şi Cristina Rus sunt duşmance de moarte

Andreea Bănică şi Cristina Rus sunt duşmance de moarte

Iată că au trecut 3 ani şi cele două nici în ziua de azi nu-şi dau bineţe. Până când şi celebrele, Andrea Antonescu şi Andreea Bălan din trupa Andre s-au împăcat, cel puţin aşa de ochii lumii. Cele două blonde, însă, se urăsc de moarte şi nu vor să cedeze nici una. Mai mult decât atât, ele îşi pun chiar beţe-n roate la concerte, spun cunoştintele comune ale cântăreţelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici