Andrei Chiliman a parafat mutilarea Catedralei Sfântul Iosif

Încurajaţi, probabil, de grupurile de interese trans-naţionale care se învårt în jurul proiectului „Cathedral Plaza“, mastodontul înfipt în coasta Catedralei Sfåntul Iosif, şefii de la Millennium Building Development (MBD) continuă politica ameninţărilor şi a şantajului.

5 afișări
Imaginea articolului Andrei Chiliman a parafat mutilarea Catedralei Sfântul Iosif

Andrei Chiliman a parafat mutilarea Catedralei Sfântul Iosif

În ciuda deciziei Primăriei de a soma firma Millenium să înceteze lucrările de construcţie la clădirea "Cathedral Plaza", pe care le execută fără autorizaţie valabilă, Arhiepiscopia a primit drept răspuns continuarea şi mai în forţă a lucrărilor, cåt şi ameninţări de chemare în judecată.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici