Antena 1 ne propune un Paste cu caft

Un teledon pentru salvarea copiilor bolnavi este, oricind, nobil si binevenit. Daca ne gindim la Gala UNICEF sau la alte evenimente specifice, putem presupune ca o noua initiativa de acest fel va fi sprijinita de artisti valorosi, reuniti intr-un spectacol care te obliga sa-l urmaresti cu sufletul la gura.

1 afișare
Imaginea articolului Antena 1 ne propune un Paste cu caft

Antena 1 ne propune un Paste cu caft

Si, desigur, atins la coarda sensibila, sa scoti niste banuti din buzunar, pentru a-i oferi celor care au nevoie de ei. In noaptea de Inviere, Antena 1 nu rezista ispitei de a mai aduce un omagiu kitsch-ului si ne invita sa vizionam in spectacol de bilci.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici