Antena 3 îi fură lui Băsescu 500 de voturi pe secundă

Emisiunea „Ştirea Zilei“, difuzată joi seară de Antena 3, începând cu ora 20.10, a jonglat cu procentele celor care au fost invitaţi să răspundă, prin SMS-uri plătite, întrebării afişate pe ecran.

1 afișare
Imaginea articolului Antena 3 îi fură lui Băsescu 500 de voturi pe secundă

Antena 3 îi fură lui Băsescu 500 de voturi pe secundă

Pe aproape tot parcursul emisiunii, cei care răspundeau cu „Nu“, deci care aprobau atitudinea preşedintelui României, au fost mai numeroşi decât cei care îl criticau. Până aproape de final, proporţia celor care au răspuns cu „Nu“ a variat între 53 şi 63 de procente, maximum fiind atins la ora 20.16. Cu câteva minute înainte de sfârşitul emisiunii, când deja pe ecran curgea genericul de final, proporţiile s-au dat considerabil peste cap. La ora 20.55, raportul era 53% - „Nu“ şi 47% - „Da“.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici