Anuarul de business ZF: Integrarea in UE a adus patru noi miliardari in euro

In primul an de prezenta in Uniunea Europeana, cei mai mari 30 de jucatori din economia romaneasca au rulat afaceri de 34,5 miliarde de euro (circa 30% din PIB), in crestere cu 17% fata de rezultatul de 29,5 miliarde de euro din anul precedent.

7 afișări
Imaginea articolului Anuarul de business ZF: Integrarea in UE a adus patru noi miliardari in euro

Anuarul de business ZF: Integrarea in UE a adus patru noi miliardari in euro

La finalul anului trecut paisprezece companii au trecut pragul primului miliard de euro, fata de zece miliardari in euro in 2007, potrivit datelor Anuarului ZF "Cei mai mari jucatori din economie".

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici