143 de morţi în urma inundaţiilor din Brazilia. Guvernul anunţă cheltuieli de urgenţă

  • Bilanţul morţilor în urma inundaţiilor provocate de ploile abundente din Brazilia a crescut la 143 de morţi.
  • Guvernul a anunţat că alocă peste 2,3 miliarde de dolari pentru a face faţă crizei.
Urmărește
214 afișări
Imaginea articolului 143 de morţi în urma inundaţiilor din Brazilia. Guvernul anunţă cheltuieli de urgenţă

Sursa foto: Facebook

Bilanţul victimelor ploilor abundente din statul brazilian Rio Grande do Sul a crescut la 143 de morţi, au anunţat duminică autorităţile locale, în timp ce alte 131 de persoane sunt date dispărute.

Sâmbătă seara, guvernul brazilian a anunţat cheltuieli de urgenţă de 2,34 miliarde de dolari pentru a face faţă crizei care a provocat strămutarea a peste 538.000 de persoane în acest stat, dintr-o populaţie de aproximativ 10,9 milioane de locuitori, notează Reuters.

Pe de altă parte, tot sâmbătă, preşedintele SUA, Joe Biden, a declarat că administraţia sa este în contact cu guvernul brazilian pentru a oferi asistenţă.

"Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de persoanele afectate de această tragedie şi de oamenii care lucrează pentru a salva oameni şi de a oferi asistenţă medicală familiilor", a arătat Biden.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici