Aoleu, ce de scumpiri!

Romania intră in 2009 cu un nou guvern, insă, deocamdată, nu se ştie dacă măsurile luate pe ultima sută de metri de Guvernul Tăriceanu vor fi puse in aplicare de noul Executiv, cum ar fi triplarea taxei auto sau indemnizaţia pentru mame.

1 afișare
Imaginea articolului Aoleu, ce de scumpiri!

Aoleu, ce de scumpiri!

Cert, în ajun de Anul Nou, este faptul că 2009 va debuta cu scumpiri la produsele ale căror accize vor creşte de la 1 ianuarie.

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici