Apartamentele noi au ramas la fel de scumpe

Dezvoltatorii imobiliari par sa tina cu dintii de preturile apartamentelor noi construite in Bucuresti. Asta, chiar daca piata este aproape blocata, bancile acorda greu credite ipotecare, iar multi dintre potentialii clienti sunt hotarati sa astepte vremuri mai bune.

6 afișări
Imaginea articolului Apartamentele noi au ramas la fel de scumpe

Apartamentele noi au ramas la fel de scumpe

Din ipostaza de potentiali cumparatori, reporterii "Romaniei libere" au vizitat zece ansambluri rezidentiale noi din Capitala si au constatat ca actuala criza economica nu si-a pus aproape deloc amprenta asupra preturilor locuintelor. Mai mult decat atat, decat atat, unii agenti de vanzari au explicat ca exista apartamente al caror pret a crescut cu cateva procente fata de acum cateva luni si ca nu exista nici un motiv ca acestea sa se ieftineasca vreodata.


Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici