Apple ar putea pierde un proces de 1,6 miliarde de dolari cu o companie chineză

Compania chineză Proview Electronics se judecă cu Apple pentru despăgubiri de 1,6 miliarde de dolari şi scuze pentru nerespectarea drepturilor de a folosi marca înregistrată iPad.

293 afișări
Imaginea articolului Apple ar putea pierde un proces de 1,6 miliarde de dolari cu o companie chineză

Apple ar putea pierde un proces de 1,6 miliarde de dolari cu o companie chineză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Apple a cumpărat iniţial marca de la compania chineză cu 55.000 de dolari. Proview susţine însă că înţelegerea nu acoperă şi la dreptul de a utiliza cuvântul "iPad" în China.

Instanţele chineze s-au pronunţat deja în favoarea Proview, însă Apple a atacat cu apel decizia.

Citeşte mai multe despre procesul Apple pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici