`Ar trebui sa renunti la acest fustangiu, care nu e demn de tine`

Este cert ca fata cea mare a presedintelui României nu are deloc noroc in dragoste. Ioana Basescu a fost casatorita cu Bodo de la ProConsul, s-au despartit, iar ea s-a amorezat repede de unul dintre directorii de la MTV, Giovanni Francesco.

1 afișare
Imaginea articolului `Ar trebui sa renunti la acest fustangiu, care nu e demn de tine`

`Ar trebui sa renunti la acest fustangiu, care nu e demn de tine`

Toata lumea credea ca de data aceasta sansa i-a suris si va fi fericita alaturi de barbatul iubit, insa nu a fost sa fie asa. Au existat numeroase informatii in presa, despre aventurile lui Giovanni.Se pare ca si tatal sau i-a spus ca ar fi bine sa renunte la iubitul cel infidel, nu de alta, dar nu o trateaza cu respect si nu dovedeste ca o iubeste cu adevarat. Traian Basescu a promis ca nu se va mai baga in viata fiicelor sale, dar ca orice parinte nu poate sta de o parte in clipa in care copilului sau nu ii este bine. Surse apropiate familiei presedintelui sustin ca acesta i-a zis Ioanei "ar trebui sa renunti la acest fustangiu, care nu e demn de tine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici