Arhitectura noii Săli Polivalente din Capitală: O trimitere la forma vegetală a unei păduri desfrunzite

Sala de sport multifuncţională care va fi construită în Bucureşti, pe locul patinoarului "Mihai Flamaropol", va avea 16.000 de locuri şi va costa aproximativ 60 de milioane de euro, potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern postat pe site-ul Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

4 afișări
Imaginea articolului Arhitectura noii Săli Polivalente din Capitală: O trimitere la forma vegetală a unei păduri desfrunzite

Patinoarul Flamaropol (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Nota de fundamentare a hotărârii de Guvern descrie cu bogăţie de detalii arhitectura viitoarei săli multifuncţionale:

Nota specifică faptul că, în prezent, în România nu există o astfel de sală de sport multifuncţională, care să corespundă standardelor internaţionale pentru pregătirea sportivilor şi organizarea de competiţii internaţionale, ceea ce "obligă sportivii români să evolueze în competiţiile oficiale (Campionate Mondiale, Europene, Cupe europene etc.) organizate în spaţii improprii, fără dotări, la nivel de competitivitate redus".

Citeşte mai multe despre arhitectura noii săli polivalente din Bucureşti pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici