Artiştii comasaţi cu funcţionarii

Publicarea în Monitorul Oficial nr. 450 din 2 iulie 2010 a OUG nr. 63/2010 a curentat nu numai, aşa cum s-ar crede la o primă vedere, corpul funcţionarilor publici din administraţiile locale, dar şi întreaga lume artistică românească.

2 afișări
Imaginea articolului Artiştii comasaţi cu funcţionarii

Artiştii comasaţi cu funcţionarii

Aparent, nu există o legătură directă între decizia Guvernului de a reduce numărul de posturi din administraţie şi statutul artiştilor din România. Eronat. Strânşi cu uşa de actul normativ care reduce drastic cheltuielile de personal, edilii au decis salvarea funcţionarilor prin sacrificarea posturilor din instituţiile de cultură aflate în subordinea administraţiilor locale, pe care le desfiinţează sau le comasează. Autorităţile din ţară pregătesc noile organigrame care vor condamna la dispariţie şi amputare brutală sute de instituţii de cultură.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici