Asta e noua maşină a lui Radu Mazăre!

Primarul Constanţei şi-a completat recent colecţia de maşini cu o nouă “piesă”. E cea de-a treia achiziţie, după Morganul roşu, decapotabil, cumpărat de la armata americană, şi Jeep-ul Willis fabricat în Germania în 1968, pe care primarul l-a cumpărat cu doar 11.000 de euro. De data aceasta, Radu Mazăre a preferat o maşină care era vedetă în filmele anilor 1970 – 1990. E vorba despre o Toyota Land Cruiser fabricată în anul 1977, pe care a găsit-o pe Internet.

17 afișări
Imaginea articolului Asta e noua maşină a lui Radu Mazăre!

Asta e noua maşină a lui Radu Mazăre!

Radu Mazăre mărturiseşte că pentru el maşina e ca o jucărie. “Toţi bărbaţii sunt nişte copii mari, diferă doar preţul jucăriilor între un bărbat şi un copil”. Edilul spune că noua sa achiziţie a făcut istorie în Africa şi în America de Sud şi este una dintre cele mai fiabile maşini, pentru că toate filmele din anii ‘70, ‘80, ‘90 care erau filmate în deşert erau făcute cu această maşină de renume. “În ţări ca Venezuela şi Columbia, cu acest tip de maşină se circulă mai frecvent, aici în Europa, mai puţin. Însă sunt autovehicule fiabile, merg cu motorul lor de atunci, sunt indestructibile. Am luat-o din Germania, ea este maşină istorică, şi numărul are un H la sfârşit ca şi Willis-ul. Îmi plac maşinile vechi şi femeile noi”, a ţinut să precizeze Radu Mazăre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici