Asul din maneca liberalilor ramane tot Norica

Liberalii au decis ieri in Biroul Politic Central sa il propuna pe Teodor Melescanu pentru functia de ministru al justitiei si pe Radu Stroe la Aparare. Hotararea PNL vine ca urmare a refuzului presedintelui Traian Basescu de a o numi pe Norica Nicolai la Ministerul Justitiei. Calin Popescu Tariceanu a precizat ca se impune o rezolvare rapida a crizei de la Justitie, sustinand ca Melescanu este omul potrivit pentru acest portofoliu. Conform premierului, experienta pe care Stroe o are în urma organizarii summitului francofoniei la Bucuresti il recomanda pentru Aparare.

1 afișare
Imaginea articolului Asul din maneca liberalilor ramane tot Norica

Asul din maneca liberalilor ramane tot Norica

Seful Comisiei SRI, Radu Stroe, s-a aratat rezervat in comentarii, mentionand ca asteapta semnarea decretului prezidential de numire a sa pe functia de la MApN. Stroe este unul dintre liberalii care insista pentru o rezolvare a celebrului dosar Omar Hayssam, declarat secret pentru 50 de ani de catre presedintele Basescu. De altfel, dupa aparitia unor stenograme ale convorbirilor dintre Hayssam si Ciprian Nastasiu, seful Comisiei SRI a cerut mai multor institutii detalii despre acest caz, insistand ca ar trebui lamurite chestiuni precum identitatea “domnului profesor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici