Atacul lui Ghita

Omul de afaceri prahovean Sebastian Ghita, patron al grupului de firme "Asesoft", membru al Partidului Conservator si abonat la contracte pe bani publici, se pregateste sa dea un nou tun financiar, de peste opt milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Atacul lui Ghita

Atacul lui Ghita

Ghita trage sforile pentru a castiga licitatia pe care compania CONPET SA Ploiesti o organizeaza pentru achizitia "serviciilor de realizare si implementare a unui sistem informatic integrat (SII) de tip ERP pentru managementul activitatilor". Valoarea estimata a contractului este de peste opt milioane de euro, iar derularea acestuia se va intinde pe maximum doi ani de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici