Atenţie la cardul bancar! Hoţii au inventat noi metode de a fura banii şi datele personale - VIDEO

Atenţie la cardul bancar, mai ales în această perioadă, când alergaţi după cadouri. Hoţii pot instala anumite dispozitive pe bancomate ca să vă fure datele şi banii. Sunt atât de rapizi, încât montează aparatele sub ochii trecătorilor fără ca nimeni să-şi dea seama.

85 afișări
Imaginea articolului Atenţie la cardul bancar! Hoţii au inventat noi metode de a fura banii şi datele personale - VIDEO

Atenţie la cardul bancar! Hoţii au inventat noi metode de a fura banii şi datele personale (Imagine: Doru Nica/Arhiva Mediafax Foto)

Cu asemenea operaţiuni ilegale s-au ocupat până acum şi şapte tineri prinşi de poliţiştii de la Crimă Organizată.

Aceste dispozitive au fost găsite de poliţişti în casele unor tineri din Craiova. Fuseseră instalate pe cel puţin 10 bancomate din Bucureşti şi din ţară. Suspecţii au furat cu ele datele a zeci de oameni şi le-au golit conturile. Paguba totală, peste 50.000 de lei.

Gruparea ar fi atacat ATM-urile a trei bănci diferite şi au creat dispozitive speciale pentru fiecare în parte.

Citeşte mai multe despre noile metode de furt de la bancomat pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici