Au început o idilă?

Andreea Raicu se reface după despărţirea de Tudor Chirilă, petrecand prin cluburile Capitalei. Coincidenţă sau nu, aproape de fiecare dată, în ultima vreme, prin preajma ei se află Andrei Hrebenciuc, fostul iubit al Elenei Băsescu.

1 afișare
Imaginea articolului Au început o idilă?

Au început o idilă?

Conform publicaţiei "Academia Caţavencu", cei doi au petrecut, alaturi de cativa prieteni sambata seara în club Gaia. Martori oculari au povestit ulterior că Raicu şi Hrebe au fost foarte tandri unul cu celălalt, în noaptea cu pricina. Nu au lipsit săruturile şi îmbrăţişările. De asemenea, cei doi au fost văzuţi, recent, şi în clubul Fratelli, ce-i drept, la mese diferite. Atunci, Andrei şi-ar fi încercat, se pare, norocul şi i-ar fi făcut avansuri vedetei de la Prima TV.

 

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici