«Au tăiat pozele ca să ne bage în scandal»

Bârfa privind o posibilă relaţie, trecută sau viitoare, dintre Andrei Hrebenciuc şi Anda Barb, nepoata fostului premier Adrian Năstase, a produs rumoare şi stupefacţie chiar printre cei ce formează "gaşca de prieteni".

7 afișări
Imaginea articolului «Au tăiat pozele ca să ne bage în scandal»

«Au tăiat pozele ca să ne bage în scandal»

 Apropiaţi ai cercului spun că Anda şi Andrei sunt prieteni de mulţi ani, graţie relaţiei dintre părinţii lor, dar că niciodată nu a existat între ei o relaţie sentimentală.Hrebe junior a fost şi el bun prieten cu fostul iubit al Andei Barb, cu care tânăra de 20 de ani a avut o relaţie de mai lungă durată, dar care s-a încheiat recent. Pozele oferite revistei "Star" au fost special tăiate ca să arate că între Anda şi Andrei ar fi o idilă. Fata însă e categorică: "Nu am fost niciodată altceva decât prieteni foarte buni! Nu vreau iubitul Elenei, aşa cum au spus unii! Se vede clar cum au tăiat pozele ca să ne bage în acest scandal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici