Aurescu: Insula Serpilor, o stanca minuscula

Agentul Romaniei in procesul cu Ucraina, Bogdan Aurescu, a aratat, in discursul sau de o ora, sustinut in fata celor 15 judecatori ai CIJ, ca Ucraina insasi este constienta de faptul ca Insula Serpilor nu este decat o stanca minuscula.

2 afișări
Imaginea articolului Aurescu: Insula Serpilor, o stanca minuscula

Aurescu: Insula Serpilor, o stanca minuscula

 

In cea de-a treia zi a audierilor la CIJ de la Haga, Bogdan Aurescu a folosit si un artificiu de expunere, aducand pe masa judecatorilor mai multe declaratii ale unor oficiali de la Kiev, prin care Ucraina recunoaste ca, de fapt, masurile in cauza sunt luate pentru imbunatatirea pozitiei sale la CIJ in procesul cu Romania, acestea avand o motivatie politica. Romania a incercat sa demonstreze ieri ca Insula Serpilor nu trebuie luata in considerare atunci cand judecatorii Curtii vor decide asupra liniei de delimitare maritima.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici