Aurul ia ochii românilor, cu randamente de 40% pe an

Grecii de la Piraeus Bank - singura bancă locală care vinde aur către clientela de retail - a plasat doar în prima săptămână din decembrie 10 kg de aur în lingouri şi 300 de lire britanice din aur, cât vindea într-o lună.

7 afișări
Imaginea articolului Aurul ia ochii românilor, cu randamente de 40% pe an

Aurul ia ochii românilor, cu randamente de 40% pe an

Aurul a atins săptămâna aceasta noi maxime istorice la cursul BNR, urcând la 147 de lei pentru un gram, cu 40% mai mult decât la începutul anului. Deşi tradiţional alternativa plasamentelor în aur este văzută ca una "de siguranţă" şi protecţie împotriva inflaţiei, 2010 este al doilea an la rând în care metalul preţios oferă randamente greu de bătut investitorilor, într-un mediu economic cu creşteri de preţuri modeste.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici