Autospeciale, "cadou" pentru ONG-ul condus de Mihaela Geoana

Ministerul Sanatatii a platit un milion de euro pentru cinci autocare speciale pentru recoltarea mobila de sange. Proiectul, demarat pe vremea ministrului pesedist Ion Bazac, ar trebui sa imbunatateasca sistemul de donare a sangelui in Romania, dar au aparut deja multe semne de intrebare privind modul cum va fi pus in practica.

9 afișări
Imaginea articolului Autospeciale, "cadou" pentru ONG-ul condus de Mihaela Geoana

Autospeciale, "cadou" pentru ONG-ul condus de Mihaela Geoana

Prima controversa se refera la faptul ca, desi autocarele au fost cumparate din banii statului, ele vor fi date in administrare Fundatiei "Crucea Rosie", condusa de Mihaela Geoana, sotia liderului PSD Mircea Geoana. De asemenea, o parte din personalul care va lucra voluntar la aceste centre mobile de recoltare a sangelui va proveni tot din sistemul sanitar de stat.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici