Autostrada Mitrea - Burci - Roşca

Averea magnatului Cristian Burci creşte direct proporţional cu autostrada Bucureşti - Braşov. Printr-o manevră în care personaje- cheie sunt senatorul PSD Miron Mitrea şi socrul ziaristului Sorin Roşca Stănescu, o companie controlată de Burci a devenit proprietara a 54 de hectare de teren care se suprapun perfect pe un tronson strategic din traseul noii autostrăzi Bucureşti - Braşov.

5 afișări
Imaginea articolului Autostrada Mitrea - Burci - Roşca

Autostrada Mitrea - Burci - Roşca

Parcelele se află în comuna prahoveană Dumbrava, unde va fi amplasat şi nodul rutier din care se va desprinde ruta către Albiţa. Cumpărate în 2002, la un preţ de nimic, terenurile valorează azi, în plină criză financiară, peste opt milioane de euro. Tunul imobiliar a fost ticluit sub regimul PSD, când Miron Mitrea, prietenul tradiţional al lui Cristian Burci, conducea Ministerul Transporturilor - singura in stituţie care la vremea achiziţionării terenurilor avea acces la planurile noii artere rutiere.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici