Averea ministrilor cercetati de ANI se ridica la 6,35 milioane de euro

Patru dintre cei sapte ministri cercetati de inspectorii ANI, Ilie Sarbu, Mihai Stanisoara, Gheorghe Pogea si Radu Berceanu, sunt verificati pentru ca averile declarate nu se justifica prin veniturile din ultimii ani.

3 afișări
Imaginea articolului Averea ministrilor cercetati de ANI se ridica la 6,35 milioane de euro

Averea ministrilor cercetati de ANI se ridica la 6,35 milioane de euro

La ceilalti trei, lucrurile sunt deja cunoscute: Dan Nica este banuit ca a primit o vila in Galati, Adriean Videanu ca a cumparat, ca primar general, borduri de la firmele sale, iar Catalin Predoiu este acuzat de incompatibilitate la momentul investirii in functie.


Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici