Avocaţii lui Hayssam, Cozma şi Boerică, naşa lui Macovei – în Consiliul Naţional de Integritate

Partidele s-au grabit să-şi nominali­zeze oameni fideli în Consiliul Naţio­nal de Integritate, forul care alege preşedin­tele ANI şi face raportul de activitate al agenţiei. Responsabilitatea care cade în sarcina consiliului nu i-a impresionat pe politicieni, care au preferat, în majoritatea cazurilor, să desemneze oameni de casă în locul unor persoane cu experienţă. Au primat ca de obicei „pilele”. PD l-a trimis, în faţa Comisiei Juri­di­ce a Senatului pentru a face parte din CNI, pe Marian Zlotea, un apropiat al lui Adriean Videanu. Zlotea a fost şef la RAAPPS Scroviştea, apoi director la Agenţia pentru Protecţia Consumatorului. „În prezent sunt consilier, cu contract, al primarului general al Capitalei, Adriean Videanu”, şi-a rezumat Zlotea CV-ul pentru un loc în CNI. Liberalii nu s-au lăsat nici ei mai prejos.

1 afișare
Imaginea articolului Avocaţii lui Hayssam, Cozma şi Boerică, naşa lui Macovei – în Consiliul Naţional de Integritate

Avocaţii lui Hayssam, Cozma şi Boerică, naşa lui Macovei – în Consiliul Naţional de Integritate

http://www.gandul.info/avocatii-hayssam-cozma-boerica-nasa-macovei-consiliul-national-i.html?3927;836677

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici