Azi vom simti 51 de grade C

Cinci judete din tara si Capitala au primit cod rosu. La peste 45 de grade Celsius, caldura se transforma in durere. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a dat cod rosu pentru sudul tarii pentru prima data de cand s-a introdus sistemul de avertizare in culori.

1 afișare
Imaginea articolului Azi vom simti 51 de grade C

Azi vom simti 51 de grade C

In Bucuresti si judetul Ilfov, in judetele Giurgiu, Teleorman, Olt si Dolj, temperatura aerului va depasi 41 de grade Celsius la statiile meteorologice.
Specialistii de la Accuweather.com arata ca, daca la umbra sunt la 41 de grade Celsius, corpul omenesc resimte o temeperatura de 43 de grade Celsius. Daca temperatura „oficiala” este de 42 de grade Celsius, corpul omenesc resimte 51 de grade Celsius. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici