Bancherii intra in sedinta pentru a taia dobanzile in pas cu BNR

Cei mai mari bancheri de pe piata intra in sedinte saptamana aceasta, pentru a decide cu cat si de cand vor reduce dobanzile la credite si la depozite, dupa miscarea bancii centrale de saptamana trecuta.

3 afișări
Imaginea articolului Bancherii intra in sedinta pentru a taia dobanzile in pas cu BNR

Bancherii intra in sedinta pentru a taia dobanzile in pas cu BNR

Primele estimari ale unora dintre bancherii sondati de Business Standard indica o reducere de 0,5%, adica un mers la pas cu Banca Nationala a Romaniei, care a taiat dobanda de referinta de la 10% la 9,5%.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici