Bancile au dat lovitura in Romania

Creditele relaxate, noile sucursale si cresterea veniturilor populatiei au umflat profiturile bancherilor. Analistii economici sustin ca 2007 va fi "anul de varf" pentru toti jucatorii de pe piata bancara.

1 afișare
Imaginea articolului Bancile au dat lovitura in Romania

Bancile au dat lovitura in Romania

Bancile au obtinut profituri spectaculoase in primul semestru al anului 2007, determinate de cresterea puternica a activitatii de creditare, atat pe segmentul populatiei, cat si pe cel al companiilor. Grupurile-mama ale institutiilor financiare multinationale au salutat rezultatele exceptionale ale filialelor proprii din Romania. Cresterile puternice din anul de varf 2007 se vor tempera pe termen mediu. Romania va mai ramane insa un El-Dorado pentru banci timp de cativa ani, pana la maturizarea pietei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici