Băncile pun condiţii pentru ''Prima casă''

Băncile au solicitat BNR să accepte toată garanţia emisă de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM în programul "Prima casă" la constituirea provizioanelor aferente creditelor acordate şi vor fi de acord cu o perioadă de executare a Fondului de până la 90 de zile.

1 afișare
Imaginea articolului Băncile pun condiţii pentru ''Prima casă''

Băncile pun condiţii pentru ''Prima casă''

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, că în discuţiile cu băncile interesate de programul "Prima casă" le-a comunicat acestora că riscurile legate de creditele neperformante sunt preluate de către stat, iar în aceste condiţii reprezentanţii băncilor au spus că vor reduce costul dobânzilor.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici