Bănică Jr ţopăie pe nervii noştri

A doua ediţie din noul sezon al concursului “Dansez pentru tine” a adus răsturnări spectaculoase în topul favoriţilor, dar ne-a şi întins nervii la limită din cauza logoreei de prost gust, pe care Ştefan Bănică Jr nu şi-o poate reprima sub nicio formă.

3 afișări
Imaginea articolului Bănică Jr ţopăie pe nervii noştri

Bănică Jr ţopăie pe nervii noştri

Vrînd să pară dezinvolt şi spiritual, Bănică s-a apucat să povestească despre rujul care trădează apetitul sexual al femeilor şi despre faptul că bărbaţii au chef de sex tot timpul, strecurînd la mijlocul disertaţiei un insinuant "Te pup, Emilia!". N-ar fi exclus ca, după oferta asta şugubeaţă, Zîna să-şi fi aşteptat soţul la uşă, cu făcăleţul pregătit.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici