Barack Obama premiaza o clujeanca care si-a castigat locul in elita stiintifica a SUA

O clujeanca, absolventa a Universitatii Tehnice din Cluj, va fi premiata de presedintele american Barack Obama. Ea a fost inclusa pe lista celor mai buni 100 de tineri cercetatori din Statele Unite ale Americii, alcatuita de specialisti din noua agentii guvernamentale.

3 afișări
Imaginea articolului Barack Obama premiaza o clujeanca care si-a castigat locul in elita stiintifica a SUA

Barack Obama premiaza o clujeanca care si-a castigat locul in elita stiintifica a SUA

Rada Flavia Mihalcea, singura romanca de pe lista, ar urma sa primeasca premiul din mainile presedintelui american, in cadrul unei ceremonii organizate la Casa Alba.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici