Baronii PSD il calaresc pe Olteanu: Da-ne banii acum!

Marian Oprisan si-a negociat in biroul presedintelui liberal al Camerei Deputatilor marirea fondurilor pentru Vrancea cu 500 de miliarde de lei vechi.

1 afișare
Imaginea articolului Baronii PSD il calaresc pe Olteanu: Da-ne banii acum!

Baronii PSD il calaresc pe Olteanu: Da-ne banii acum!

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan (PSD), a negociat joi, timp de trei ore cu presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, alocarea unor fonduri suplimentare prin proiectul de buget. Discutiile s-au purtat in biroul tinarului liberal din Camera Deputatilor. Oprisan a cerut 500 de miliarde de lei vechi pentru infrastructura si a plecat acasa convins ca i-a primit. De altfel, Oprisan s-a prezentat la negocieri cu artileria grea, el fiind insotit de Miron Mitrea, care, pe linga faptul ca este deputat de Vrancea, este si principalul sustinator in PSD al baronului. La discutii au mai participat si deputatul PSD George Baesu, finul lui Oprisan, dar si deputatul PNL Nini Sapunaru, care se pare ca a ingropat securea razboiului cu baronul PSD de dragul guvernului Tariceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici