Băsescu - Boc, istoria prăbuşirii

După mai multe runde de negocieri cu liderii organizaţiilor PDL, cu parlamentarii democrat-liberali, dar şi cu liderii UDMR şi UNPR, şeful statului a declarat ieri că Guvernul are nevoie de o schimbare care să relanseze încrederea populaţiei în Executiv.

5 afișări
Imaginea articolului Băsescu - Boc, istoria prăbuşirii

Băsescu - Boc, istoria prăbuşirii

Ieri-seară, liderii PDL din teritoriu au fost convocaţi din nou la vila Lacul 1. Chiar dacă un premier tehnocrat ar fi o soluţie, Băsescu a spus că acesta nu ar avea sprijinul politic al Coaliţiei şi a precizat că o decizie va fi luată după Congresul UDMR, ce va avea loc la 26 - 27 februarie. "Speculaţiile cu numiri de premier sunt în afara realităţii. Nimic nu se va lua în discuţie la nivelul Coaliţiei până după ce se termină alegerile din UDMR", a comentat Băsescu, la finalul unei reuniuni de peste două ore cu deputaţii şi senatorii PDL.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici