Băsescu demască "agenturili" de rating

Şeful statului a ieşit ieri în ultima conferinţă dinaintea campaniei electorale şi a vorbit despre ghinionul Tăriceanu, profesori şi salarii, greve, viitorul României, dar a adus în discuţie şi o nouă temă: agenţia de evaluare Standard & Poor’s, care a redus luni ratingul României, „nu este credibilă în evaluarea făcută“.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu demască "agenturili" de rating

Băsescu demască "agenturili" de rating

Acestea au fost temele centrale ale primei conferinţe de presă susţine de Traian Băsescu în cei patru ani de mandat la Cotroceni. Până acum, şeful statului a preferat declaraţiile de presă, după care, în funcţie de toane, răspundea la cel mult două-trei întrebări. Ieri, s-a arătat dispus să răspundă întrebărilor ziariştilor pentru că începe campania electorală şi România se pregăteşte de alegeri. Mesajul de bază a fost însă că România poate trece cu bine de criza economică dacă autorităţile „au voinţă şi cap“ şi nu se autopanichează. Băsescu a indicat drept soluţie pentru atenuarea impactului crizei banii europeni şi a zugrăvit imaginea unei economii actuale stabile.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici