Basescu mazileste generalii incomozi

Dupa opt luni si jumatate de la momentul in care ministrul Mihai Stanisoara si amiralul Gheorghe Marin, seful Sta­tului Major General (SMG), l-au mazilit, Francisc Radici, seful Directiei Generale de Informatii al Armatei (DGIA), a preferat sa solicite trecerea in rezerva, chiar daca are doar 52 de ani.

9 afișări
Imaginea articolului Basescu mazileste generalii incomozi

Basescu mazileste generalii incomozi

Potrivit unor surse militare, generalul Radici a fost obligat sa renunte la functia de sef al DGIA din cauza conflictelor pe care le avea cu seful SMG. Amiralul Marin aflase ca serviciile de contrainformatii coordonate de Radici obtinusera mai multe date care vizau unele afaceri, nu tocmai legale, pe care le-a patronat in calitate de sef al fortelor navale si sef al SMG. Prin urmare, Marin a tras toate sforile, inclusiv la Cotroceni, pentru a scapa de generalul Radici.

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici