BĂSESCU prezintă NOUA CONSTITUŢIE: AVEREA nu se mai consideră a fi dobândită LICIT, judecătorii nu se mai pot pronunţa asupra "POLITICILOR FISCALE ŞI BUGETARE"

Preşedintele a trimis Consiliului Legislativ proiectul de modificare a Constituţiei României elaborat la Cotroceni. Şeful statului a tinut şi o conferinţă de presă pentru a-şi prezenta propunerile. Puteţi vedea aici o listă a celor mai importante modificări explicate pe larg.

4 afișări
Imaginea articolului BĂSESCU prezintă NOUA CONSTITUŢIE: AVEREA nu se mai consideră a fi dobândită LICIT, judecătorii nu se mai pot pronunţa asupra "POLITICILOR FISCALE ŞI BUGETARE"

BĂSESCU prezintă NOUA CONSTITUŢIE: AVEREA nu se mai consideră a fi dobândită LICIT, judecătorii nu se mai pot pronunţa asupra "POLITICILOR FISCALE ŞI BUGETARE"

Guvernul îşi poate angaja răspunderea în Parlament "o singură dată pe sesiune", limitare care nu se aplică în cazul proiectului bugetului de stat şi celui al asigurărilor sociale de stat, conform proiectului pentru revizuirea Constituţiei, făcut public, miercuri, de Administraţia prezidenţială.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici