Basescu, vrei sa ma cununi?

Andreea Banica are planuri mari pentru viitorul apropiat. Ea vrea sa se marite cu iubitul ei, Lucian Mitrea, iar ca nas il doreste pe nimeni altul decat Traian Basescu, presedintele Romaniei. 'Va zic sincer, mi-as dori ca Traian Basescu sa fie nasul meu. Domnul presedinte spune intotdeauna ceea ce gandeste. E un om direct, asa cum sunt si eu. Asta poate fi o mare calitate, dar si un dezavantaj', marturiseste Andreea.

1 afișare
Imaginea articolului Basescu, vrei sa ma cununi?

Basescu, vrei sa ma cununi?

Vedeta traieste de noua ani o poveste de dragoste cu impresarul ei, Lucian Mitrea, cu care intentioneaza sa se casatoreasca in cursul lui 2008. Oricum, doritul nas Traian Basescu e la curent cu tendintele muzicale ale Andreei Banica, mai ales ca anul trecut a fost surprins de presa la unul din concertele divei, care a avut loc in parcul Herastrau, fredonand melodiile artistei. Si, dupa cum s-a vazut, e un fin cunoscator al succeselor 'Numele tau' ori 'Iubeste-ma bine'. Un alt motiv ar fi faptul ca amandoi sunt originari de la malul marii, din judetul Constanta. Traian Basescu s-a nascut in Basarabi, iar Andreea in Eforie Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici