Becali către Borcea: "Mă nenorocitule, tu ai tocmit arbitrii! De tuşieri mi-e frică, nu de Deaconu"

Gigi Becali a declarat în această seară că este dispus să-l lase pe Dorinel Munteanu să-şi facă treaba de antrenor la Steaua, dar a specificat că în cazul în care echipa nu va funcţiona, atunci latifundiarul se va implica din nou în alcătuirea formaţiei "roş-albaştrilor".

1 afișare
Imaginea articolului Becali către Borcea: "Mă nenorocitule, tu ai tocmit arbitrii! De tuşieri mi-e frică, nu de Deaconu"

Becali către Borcea: "Mă nenorocitule, tu ai tocmit arbitrii! De tuşieri mi-e frică, nu de Deaconu"

"Borcea mi-a zis să ne batem la meciul direct prin orice metode, să ne folosim de toate armele. Eu atunci i-am replicat: «Mă nenorocitule, tu ai tocmit arbitrii, d-aia zici asta!». Oricum, eu garantez că Dinamo nu va reuşi să-l corupă pe Deaconu, îl ştiu că e băiat corect. Mi-e frica în schimb de tuşieri, că oricum ei sunt mai importanţi decât centralii. Nica şi Marodin sunt cei mai şmecheri arbitrii, că sunt în circuit de pe vremuri..." a încheiat Becali.

 

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici