Becali: "Există un dosar din 99/00 prin care ei acuzau atunci cum s-au transferat jucătorii de la club la asociaţei"

Patronul Stelei, Gigi Becali, dezvăluie că există un dosar prin care este acuzat modul în care au fost transferaţi jucătorii de la club la asociaţie.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: "Există un dosar din 99/00 prin care ei acuzau atunci cum s-au transferat jucătorii de la club la asociaţei"

Becali: "Există un dosar din 99/00 prin care ei acuzau atunci cum s-au transferat jucătorii de la club la asociaţei"

"Eu zic toate astea pentru că nu mai bagă nimeni bani în fotbal. Nu vedeţi că Taher şi Copos vor să fugă de Rapid. Dar o să îi las pe deştepţii aştia să se bată cu un buget de 7 milioane cu echipe care au sute de milioane. Habar n-au! E greu să dai bani. Să aducă un act ilegal şi îl mănînc, mă duc la puşcărie! M-am jucat cu ei, dar s-a ajuns prea departe. Să stea liniştiţi că nu le dau Steaua.


Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici