Bechtel inghite bani si produce praf

Lucrarile la autostrada transilvania sunt in intarziere. Guvernul nu are bani ca sa ii plateasca pe cei de la Bechtel, iar angajatii companiei americane lucreaza cu frana trasa. Teoretic, in acest an ar trebui sa fie gata circa 45 de kilometri de autostrada.

1 afișare
Imaginea articolului Bechtel inghite bani si produce praf

Bechtel inghite bani si produce praf

Cu toate acestea, ieri, pe parcursul a 10 kilometri, de la intrarea in satul Vlaha si pana aproape de tabara Bechtel, numita Camp Savadisla, doar un buldozer si cateva camioane lucrau.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici