Berceanu, Sandu şi Vlădescu, pe lista remaniabililor

Timpul nu mai are răbdare cu Guvernul Boc, iar data de 1 septembrie se apropie iremediabil. Premierul trebuie să înceapă să se pregătească de remaniere a miniştrilor pentru că parlamentarii PDL fac presiuni foarte mari ameninţând că se duc la Opoziţie şi dărâmă Executivul la moţiunea de cenzură.

4 afișări
Imaginea articolului Berceanu, Sandu şi Vlădescu, pe lista remaniabililor

Berceanu, Sandu şi Vlădescu, pe lista remaniabililor

La prima strigare, pe lista remaniaţilor se află ministrul transporturilor, Radu Berceanu, ministrul comunicaţiilor, Gabriel Sandu, şi cel al finanţelor, Sebastian Vlădescu.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici