Berevoiestiul de la Siutghiol

Doi saci de documente cu caracter secret au fost recuperati miercuri de politistii constanteni de pe malul lacului Siutghiol. Actele, care au facut parte din arhiva personala a unui fost angajat al unui serviciu de securitate, contin date despre operatiuni de filaj si colectare de date efectuate in perioada 1998-2003.

6 afișări
Imaginea articolului Berevoiestiul de la Siutghiol

Berevoiestiul de la Siutghiol

Desi intr-o prima faza organele de politie au tratat cu dezinteres incidentul, in cateva ore serviciile speciale au intrat in stare de alerta si au "curatat" terenul. Inspectoratul de Politie Judetean Constanta a recunoscut in mod oficial ca documentele in cauza fac parte din circuitul uzual al institutiei. Maiorul Gheorghe Butoianu a activat de-a lungul carierei sale in cadrul Sectiei 2 Politie, Politia Transporturi, celebra unitate "0215" (doi si un sfert), redenumita acum Serviciul de Informatii si Protectie Interna si SRI.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici