Biroul lui Ceauşescu, furat la Revoluţie. A rămas copia

Producătorii care primeau diverse comenzi din partea cuplului prezidenţial de la acea vreme fabricau obiectele în dublu exemplar pentru ca să poată fi schimbate rapid în caz de nevoie.

19 afișări
Imaginea articolului Biroul lui Ceauşescu, furat la Revoluţie. A rămas copia

Biroul lui Ceauşescu, furat la Revoluţie. A rămas copia

Învelit bine în folii de pro­tec­ţie şi cartoane, unul dintre cele două exempalre ale cabinetului fostului pre­şe­dinte, realizat pentru a decora biroul acestuia din Casa Poporului, stă uitat într-una din halele de depo­zitare ale IMAR SA, fosta Fabrică de Mobilă Arad.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici