Blejnar, în colimatorul opiniei publice. Se pare că şi al DNA

Deputatul PSD Robert Negoiţă a declarat, ieri, că reprezentanţii ANAF i-au cerut bani înainte de alegerile din 2009, pentru a evita controalele făcute la firmele sale. Suma care i-a fost cerută se ridică la 500.000 de euro. Negoiţă susţine că a refuzat să dea banii ceruţi, drept urmare firmele sale au fost controlate, iar fiscul a instituit sechestru pe bunurile sale.

4 afișări
Imaginea articolului Blejnar, în colimatorul opiniei publice. Se pare că şi al DNA

Blejnar, în colimatorul opiniei publice. Se pare că şi al DNA

"Am fost contactat de nişte persoane şi mi s-a propus sau, mă rog, mi s-a sugerat să plătesc suma de 500.000 de euro ca să fiu lăsat în pace, altfel o să am probleme mari. Evident că nu am plătit şi a urmat ceea ştiţi şi e de notorietate. Au trimis un control abuziv care a încălcat orice lege sau regulament. În urma controlului, mi-au pus sechestru pe proprietăţi şi pe unele conturi", a declarat Robert Negoiţă pentru Antena 3.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici