Blocaj total

Criza guvernamentala a intrat ieri in etapa temporizarii, dupa ce presedintele Basescu a anuntat ca nu crede in valabilitatea unui guvern de tehnocrati, dar nu a anuntat numele unui alt posibil premier.

8 afișări
Imaginea articolului Blocaj total

Blocaj total

In schimb, el a invitat partidele sa-si asume direct responsabilitatea guvernarii, trimitand ministri politici la Palatul Victoria. "Lasati candidatii la prezidentiale sa desfasoare campanii, partidele sa guverneze", a argumentat el, atragand imediat reactia lui Mircea Geoana ca Traian Basescu isi poate permite sa fie diriginte numai pentru PDL, dar in nici un caz fata de celelalte partide.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici