Boala lunga a medicamentelor

La o saptamana de la introducerea noilor liste de medicamente compensate si gratuite, in farmacii si spitale continua haosul. Managerii anunta ca au ramas fara medicamente si externeaza cu forta bolnavii sau ii trimit sa-si cumpere singuri medicamentele. Cei care au bani de leacuri se pot intoarce in spital.

1 afișare
Imaginea articolului Boala lunga a medicamentelor

Boala lunga a medicamentelor

Cei mai afectati suferinzi sunt cei cu diabet sau cancer, pentru ca "specialistii" MSP (surse neoficiale spun ca membrii Comisiei de Transparenta) nu au realizat toate protocoalele de prescriere care insotesc noile liste de medicamente. Asadar, medicii sunt nemultumiti, iar farmacistii profita din plin. Astfel, atunci cand un bolnav ajunge la ghiseu cu o reteta pentru citostatice el primeste, invariabil, aceleasi raspunsuri: "s-a epuizat plafonul de compensare" sau "nu avem pe stoc medicamentul".

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici