Boc, băgat în corzi de Băsescu şi de partid

Emil Boc este împins de la spate să ia o decizie rapidă: rămâne la guvern sau vrea şefia PDL. Gărzii vechi a partidului care încearcă de ceva vreme să-l convingă pe premier să aleagă Palatul Victoria i s-a aliat ieri şi preşedintele Traian Băsescu, care a pledat pentru decuplarea funcţiilor de şef de guvern şi de partid.

4 afișări
Imaginea articolului Boc, băgat în corzi de Băsescu şi de partid

Boc, băgat în corzi de Băsescu şi de partid

Mai mult, într-o serie de întâlniri succesive între şeful statului şi liderii PDL de la centru şi din teritoriu s-a făcut o analiză cost-beneficiu pe ambele scenarii, luându-se în calcul chiar şi retragerea lui Emil Boc de la Palatul Victoria şi înlocuirea sa cu un independent de tipul Mugur Isărescu, cu care, de altfel, şeful statului a şi avut ieri o întâlnire. Surse din BNR susţin însă că Isărescu nu e dispus să revină la Palatul Victoria.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici